At have hjertesvigt i kombination med flere kroniske sygdomme kan medføre bekymringer, som til gengæld kan have negativ indvirkning på livskvaliteten.

I ESCAPE-studiet vil vi gerne undersøge hjertesvigtspatienters nuværende behandling og trivsel via spørgeskemaer og interviews. Derudover vil vi gerne teste et nyt behandlingstiltag, hvor patienten med støtte fra en sundhedsfaglig kontaktperson inddrages mere i behandlingen af hjertesvigt og de øvrige kroniske sygdomme og får større mulighed for at drøfte betydningen af livstilsændringer, medicin, bivirkninger og bekymringer. Vi forventer, at denne mere patientcentrerede tilgang vil mindske patientens behandlingsbyrde, reducere risikofaktorer og forbedre livskvalitet i sammenligning med den nuværende behandling.

Hvis du opfylder kriterierne for at deltage i studiet, vil du ikke kun modtage værdifuld sundhedsinformation via en hjemmeside, du har også en 50 % chance for at modtage regelmæssig støtte fra en sundhedsfaglig kontaktperson, der vil hjælpe dig med at håndtere din hjertesygdom, andre sygdomme og bekymringer i ni måneder.

Vil du gerne deltage i studiet?

Kontakt venligst din vores team via e-mail eller telefon.

Vi glæder os til at møde dig!